Spalatorie Fiind una dintre cele mai mari Spalatorii Auto NON STOP din Bucuresti, CAFY JR S.R.L. va asteapta cu un personal calificat, material de ultima generatie, boxe moderne utilate la ultimele standarde si pachete promotionale. servicii spalatorie auto
Curățarea și spălarea mașinii dumneavoastră reprezintă factori foarte importanți în îngrijirea acesteia. Fiind un loc în care vă petreceți destul de mult timp, aceasta are nevoie de o atenție suplimentară atunci când vine vorba despre felul în care o curățați.

Fiind una dinre cele mai mari spălătorii auto NON STOP din București, CAFY JR vă așteaptă cu un personal calificat, echipamente și materiale de ultimă generație, boxe moderne utilate la ultimele standarde. Avem în plus și pachete promoționale!

» Curățare tapițerie profesională cu abur

Scaunele și banchetele mașinii dumneavoastră vor beneficia de o curățare atentă cu abur, curățare ce se recomandă a fi realizată periodic pentru întreținerea tapițeriei. Datorită temperaturii ridicate a aburului acesta omoară microbii și elimină mirosurile neplăcute fără să afecteze suprafețele. Mirosul de tutun este și el îndepărtat, iar murdăria poate fi apoi aspirată mult mai ușor.

» Cosmetică auto (cosmetică auto cu ceară, polish faruri mătuite și igienizare tapițerie)
» Spălătorie auto interior și exterior
» Degresare jante
» Degresare caroserie
» Ceară lichidă/solidă
» Spălat motor – cu soluții speciale care dizolvă eficient și sigur petele de mizerie și de ulei

Customer login

Parola uitata?